Vad är Tahitian noni™ juice!

Det är möjligt att du har hört om noni men inte är helt säker på vad det är. Det är inte så konstigt. Denna gröna, knottriga tropiska frukt är ungefär lika stor som en potatis och finns endast runt Söderhavet. I tusentals år var det bara öborna som kände till den. Men tidigt på 90-talet fick livsmedelsforskaren John Wadsworth vetskap om noni frukten och åkte till Tahiti för att ta reda påmer om den. Det han fann var en frukt rik på antioxidanter och historier om folk som hade positiv erfarenhet av frukten. Han gick samman med andra livsmedels forkare och ägnade nästan tre år på att utveckla formeln till TAHITIAN NONI™ Juice, en produkt ingen skapat förut. Denna speciella juice, baserat på de gamla skrifterna från öarna i Franska Polynesien är framtagen av ren noni fruktpuré och en patentskyddad blandning av druv- och blåbärskoncentrat (ca 11%). Denna blandning ger juicen en bättre smak.Kan detta vara ngt för dig?

Att TAHITIAN NONI TM Juice rekommenderas varmt av trogna och entusiastiska användare i alla åldrar världen över. Människors vardagsliv förändras till det bättre

VETENSKAPLIG FORSKNING

Från allra första början har vi bedrivit en omfattande och noggrann forskning som spelat en avgörande roll för att utveckla och finna rätt formel för TAHITIAN NONI™ Juice.Noni´s berömda egenskaper har mötts av intresse hos forskare och vetenskapsmän vars arbete och observationer har publicerats i några av världens mest berömda vetenskapliga tidskrifter. 
Vårt engagemang i noni och alla som dricker TAHITIAN NONI™ Juice framgår av det faktum att TNI har byggt och nu arbetar i världens mest kompletta, toppmoderna forsknings laboratorium som uteslutande ägnar sig åt studier av noni. 
Forskning visar att alla delar hos noni plantan, rötter, frön, blommor, blad och frukt, 
är välgörande och hälsosamma.

REKOMMENDATIONER

Människor från alla kulturer och med olika bakgrund från mer än 60 länder världen över drar varje dag nytta av de fantastiska egenskaperna hos TAHITIAN NONI™ Juice. Denna tidlösa, naturliga produkt sprider sig av det enkla skälet att våra glada kunder älskar att berätta om sina erfarenheter.
BAKGRUND
En urgammal produkt
Den TAHITIAN NONI™ Juice du dricker idag härstammar direkt från den historiska och urgamla traditionen att använda noni i sin sunda vardags livsstil. Ursprungsbefolkningen har under tusentals år utvecklat metoder för beredning av noni och TAHITIAN NONI™ Juice framställs på samma sätt.
TAHITIAN NONI™  Juice är registrerad som en mat produkt - novel food
Traditionen väger tungt
De första innevånarna i Franska Polynesien förde med sig noni plantan när de koloniserade nya öar och byggde sina byar. I över 2 000 år har noni varit en viktig beståndsdel i detta tätt sammanvävda samhälle. Folket i Franska Polynesien vördade noni för dess välgörande och höll kunskapen om dess användning vid liv i generation efter generation. 
Än idag lär föräldrar sina barn hur de ska använda denna fantastiska planta.
Naturens sista lustgård ger ett perfekt resultat
Den exotiska, orörda skönheten på Franska Polynesiens öar är sagoomspunnen än idag. Det är en av jordens mest jungfruliga och autentiska miljöer med perfekta förhållanden för odling av noni. Den rika, vulkaniska myllan ger en noni frukt som är mycket sund och en källa till antioxidanter.

Skydda resurserna
Grundarna av Tahitian Noni International glömmer inte sin dubbla uppgift: för det första att producera TAHITIAN NONI™ Juice på samma sätt som den har framställts i tusentals år och för det andra att skydda och vårda de vackra öar som ger denna högt skattade frukt. Berättelsen om TAHITIAN NONI™ Juice ger en beskrivning av produktens renhet och av den hälsosamma miljön i ursprungslandet. Tahitian Noni International är den optimalt rena och sunda verksamheten.

FRÅN TRÄD TILL FLASKA

Äkta TAHITIAN NONI™ JuiceTahitian Noni Internationals framgång har lett till att vi har fått hundratals konkurrenter, men ingen av dem ställer samma obevekliga kvalitetskrav som vi.

För att bevara noni fruktens hälsosamma näringsämnen, måste frukten plockas, förpackas, transporteras och beredas på rätt sätt. Tahitian Noni Internationals certifierade plockare har fått lära sig hur de ska vårda trädets miljö, hur jorden ska gödas och hur och när frukten ska plockas. Varje steg kontrolleras noga från början till slut enligt vårt unika kvalitetssäkringssystem i sex steg.

1. Frukten inspekteras av våra utbildade plockare
2. Frukten inspekteras av våra speditörer på varje ö
3. Frukten inspekteras av vår personal när den anländer till Tahiti
4. Puréns renhet testas
5. Ingredienserna i smaksystemet testas mot specifikationerna
6. Slutprodukten testas av fristående analyslaboratorier med avseende på över 400 komponenter

När det gäller något så viktigt som en sund livsstil, anser vi att endast det bästa är gott nog.

VÄRLDSOMFATTANDE

På bara några år har TAHITIAN NONI™ Juice vunnit miljontals människors förtroende i över 60 länder världen över. Det finns ett skäl till detta.
Att TAHITIAN NONI™ Juice har rekommenderas varmt av trogna och entusiastiska användare i alla åldrar världen över. 
Människors liv förändras till det bättre.

Tahitian Noni International vill förtydliga att TAHITIAN NONI™ Juice är ett livsmedel. 
Svensk lag förbjuder varje påstående om att livsmedel botar sjukdomar. 
Livsmedel skall inte förväxlas med läkemedel.

Oberoende produktkonsult för Tahitian noni International


©Tahitian Noni International. Används med tilstånd.