Hälsodagar med Hawaiiansk Tarmrening

Varför Hawaiiansk Tarmrening & Hälsoanalyser

Det var det bästa jag har gjort någon gång!
 

Kursdatum 2018


Datum ej klart!


Programmet med analyser, kost & logi, kostar 4.500 kr inkl moms.

Välkommen till en bekväm och naturskön miljö vid Väddöviken.

Rena din kropp och bli fri från gifter -  ge den semester!

Under vår levnadstid äter, dricker och lever vi på olika sätt. Det kan finnas perioder då man är väldigt medveten om vad man äter, att man rör på sig, sover tillräckligt och har tid för avkoppling. Sedan kan det finnas perioder då det är alltför stressigt och man helt enkelt inte har tid att leva som man egentligen vill och vet att man mår bra av.

En del människor drabbas av infektioner p g a dåligt immunförsvar och blir sjuka, och då är det vanligt att man tar till  en antibiotikakur som avhjälper akuta sjukdomssymptom. Många går runt med ständig värk i kroppen och huvudet och tvingas att ta värktabletter för att må bra. Vad man inte får glömma bort är att kroppens organ alltid påverkas av hur du lever. Din livsstil kan skapa obalanser i kroppen, som i sin tur leder till att du får problem med din hälsa. Hawaiiansk djupgående detox hjälper dig till en nystart, lämpligt för alla.

Vi gör yoga och andningsövningar och får lektioner i och låter oss inspireras av levande föda och hälsodrycker.

Vad är Hawaiiansk tarmrening – en djupgående Detox

Tarmrening är en genomspolning av mag- och tarmkanalen under ett par fastedagar. Du fastar på juicer och gröna drinkar och dricker en formel av örter som löser upp beläggningar och tar  med sig gifter från kroppen. Kroppens förmåga till självläkning stimuleras då placket på tarmens insida och gifter ifrån bindväv och celler sköljs ut. Du uppnår en känslomässig och mental klarhet och ökad fysisk energi. Eftersom vår tids starkt bearbetade föda är en orsak till att gifter lagras i vår kropp så är en återgång till obearbetade, råa och ekologiska födoämnen en viktig del av ett hälsosamt levnadssätt. Under söndagen får vi pröva på att laga och lära om detta.

Är det nödvändigt ?

Vi vill alla ha en god hälsa, massor med energi, en skön  sömn och ett allmänt välbefinnande. Ändå funderar vi inte så mycket över om vi får i oss den näring vi behöver när vi köper med oss snabbmat hem efter en hektisk dag på arbetet.  Men vad är det vi tillför kroppen egentligen?
Eftersom bl.a frukt och grönsaker är så kraftigt besprutade och maten innehåller mycket tillsatser får vi i snitt i oss nära fyra liter bekämpningsmedel och fem kilo kemiska tillsatser varje år. Dessutom andas vi in mängder av föroreningar.

Som om inte det vore nog är vi alla mer eller mindre stressade och finner ingen tid till att koppla av och låta kroppen återhämta sig.
Vad är det då vi tar till när vi inte mår så bra? Jo, vi stoppar i oss massa onyttigheter och piller som ska göra underverk, men paradoxalt nog förorenar de kroppen ytterligare, i form av mer gifter och stress. Resultatet av detta är överviktsproblem, allergier, huvudvärk, trötthet och utbrändhet.
Djupgående avgiftning kombinerad med nya hälsoanalyser

Lär dig kunskapen och få kraften att leva ett rikt liv länge! Här får du grunderna i att leva ett hälsosamt liv, att rena och bygga upp din kropp, att förebygga cancer, hjärt- kärlsjukdomar och degenerativa sjukdomstillstånd.
Lena Kristina Tuulse är lärare med fokus på tarmreningen. Hon är psykologutbildad, familjeterapeut, yogalärare och pionjär inom  andningspedagogiken.
Ann-Christine Söderberg har fokus på hälsoanalyser, modern kinesisk diagnostik och frekvensterapi som analyserar obalanser, brister och belastningar av mikrober och tungmetaller i kroppen. Ann-Christine har
15 års erfarenhet av intensivvård på Karolinska sjukhuset i Stockholm och stor kunskap inom kronisk smärtbehandling och arbets- och idrottsskador. Förutom daglig yoga, erbjuder vi föreläsningar, meditationo ch natursköna promenader. En analys med QI-terapi, och behandling samt en analys av frekvensterapi (upptäcker mikrober och tungmetaller) ingår.
Qi-terapi

Att analysera sitt hälsotillstånd innebär att vi mäter människans livsenergi (QI) och ser orsaker till kroppsliga problem.
Österländsk filosofi går ut på att all form av rehabilitering bygger på
att förebygga sjukdomar och problem
att underhålla det som redan fungerar
att självläka de vardagskrämpor som finns

Frekvensterapi

mäter och behandlar kemikalier och mikrober som finns i din kropp t ex. virus, bakterier, parasiter, mögel, svamp, kvalster och maskar som kan vara en möjlig grundorsak till våra vardagskrämpor och besvär.
Ex: Borrelia, Herpes och resistenta bakterier kan detekteras
10 anledningar att göra en  Hawaiiansk Tarmrening med Djupgående Detox.
Den kan leda dig in i en bättre livsstil och ge:
  1. Viktminskning
  2. Mer energi
  3. Lugn mage
  4. Stark immunförsvar
  5. Bättre sömn
  6. Balans och harmoni
  7. Vackrare hy
  8. Glansigare hår
  9. Mindre celluliter
  10. Ett längre hälsosammare liv
För anmälan  ring  Ann-Christine Söderberg på mob: 0705-374101
Betalning sker till SEB, BG 5313-8525, pris  4.500kr
Det är viktigt att du skriver ditt namn mobilnummer samt mailadress.

Vägbeskrivning Från tekniska Högskolan

15:49 - 17:00 blåbuss 676 från Tekniska högskolan mot Norrtälje.
Kliv av vid Norrtälje busstation.
17:05 - ca 17:41 buss 637 från Norrtälje busstation mot Singö.
Åk vidare till Väddö och kliv av vid Fjällbo hpl 42P

För ytterligare information kontakta Lena Kristina Tuulse, 0709 581160,
lena.kristina@waxthuset.se eller
Ann-Christine Söderberg 0705 37 41 01, ac@acbodylife.se
www.acbodylife.se

Nyheten som Pdf, klicka här  >

Välkomna!